Lifestyleweek woensdag

Woensdag zijn we Den Bosch in gegaan om hier een programma te bedenken voor de groep die hier donderdag heen zou gaan. We zijn in een café gaan zitten en hebben hier het programma voor de volgende dag bedacht. 
Wij denken dat onze groep een memorabele dag heeft gemaakt omdat de dag vol verassingen en uitdagingen zit. Ook zul je op het moment zelf pas weten wat je te doen staat en wordt het misschien nog wel een race tegen de klok om alles op tijd te doen.
De opdrachten zelf zijn niet moeilijk maar er is wel enig lef voor nodig. Daarnaast is alles gratis en worden ze door heel de stad gestuurd. Ze zien hierbij de Sint-Jan, het gemeentehuis en het station.
We willen graag dat de doelgroep zich helemaal inleeft in het programma van die dag dat ze zo nu en dan in een flow terecht komen, waardoor ze de tijd vergeten en de dag voorbij vliegt.
Het is spannend omdat je opzoek moet naar de volgende opdracht en een goede samenwerking is een must. Het heeft met het thema ‘durven’ te maken omdat ze niet de eigen touwtjes in handen hebben. Ze zullen soms creatief te werk moeten gaan en vooral hun schaamtegevoel aan de kant zetten. 

Tussendoor kregen we nog opdrachten vanuit de cockpit. Zo moesten we bedelen, in een etalage staan en een jackass actie nadoen.
  

 

 

Advertenties